BL-ij snowflakes-DIY

Wat kun je morgen verwachten in het PapierAtelier?

Papier workshops aan de inpaktafel (doorlopend)

Schuif (gratis) aan en kom cadeaudoosjes vouwen, met mallen werken en meer op het gebied van papier. Hier ga je in principe zelfstandig aan de slag, maar bevlogen paperlovers Bibi van BL-ij (vrijdag), Nina van Paperstories (zaterdag) en Adelheid van Boxes and Books (zondag) zijn hier aanwezig om je hier en daar een creatieve hand toe te reiken!

 

Bibi van BL-ij

Wie wordt er níet blij van de producten van BL-ij? Ze staan garant voor een stukje me-time. Even snel een aantekening maken op je notitieboekje of juist de tijd nemen om een brief te schrijven… Bibi maakt haar producten uit een voorliefde voor mooie kleuren, patronen, een strak simpel lijnenspel en met een knipoog naar het verleden. Maar altijd in een eigentijdse vormgeving! Met de handige templates van BL-ij maak je heel gemakkelijk een cadeautje net iets persoonlijker. Knip bijvoorbeeld uit een mooi papiertje een Snowflake en bind hem op je pakje. Of maak een bijzondere envelop voor je kerstkaarten!”

 

Inpakworkshops

Op zowel vrijdag, zaterdag als zondag vinden er vier geweldige inpakworkshops plaats. Tegen een vergoeding van € 5,- kun je samen met diverse designers aan de slag om prachtige producten te maken en van jouw shoppings ware designcadeautjes te maken. Kom creatief leren! Wil je zeker zijn van een plekje? Loop na aankomst op Flavourites Live meteen even door naar het Papier Atelier en check de mogelijkheden!

 

Ellen Vesters van Immer Urlaub

Wie kent het niet? De angst voor het witte vel… Ellen Vesters weet als geen ander hoe ze deze angst bij je weg moet nemen: gewoon, door je ongegeneerd met verf te laten smijten! In haar illustratielessen laat zij cursisten veel vlekken en spatten maken die daarna gebruikt kunnen worden om illustraties te verfraaien. Speciaal voor Flavourites Live neemt Ellen je mee in haar experimenteerdrift om uiteindelijk met het prachtigste inpakpapier naar huis te gaan. Niet denken, maar doen! Heerlijk, toch?Ellen Vesters zwart-witte-pakjes

 

Kim Welling

Al het moois dat te koop is op Flavourites Live verdient natuurlijk een fijne cadeauverpakking… Laat je inspireren door Illustrator Kim Welling en volg bij haar op vrijdag een van de twee workshops cadeautjes inpakken. Naast Kim’s illustratiewerk voor verschillende tijdschriften runt zij een Etsy-webshop waar ze haar eigen illustratieve producten verkoopt. Ze verpakt verkochte producten graag als gezellige figuren en karakters en laat zien hoe jij dit ook kunt doen.

Kim Welling kadoverpakking

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.