het Krijtbordschrift

Leer de mooiste letters schrijven

Jij kunt het binnenkort zelf ook met dit Krijtbordschrift van krijtbordtekenaar Viktor van Chalkboard. En dat zijn écht de mooiste voorbeeldletters die je kunt krijgen. – Jawel, en ik ben kritisch – Viktor vind ik, in zijn stoere stijl, een van de beste krijtbordtekenaars van Nederland. En let op! In dit blog vind je een giveaway van het Krijtbordschrift.

Viktor is de oprichter van Chalkboard. Het bureau bestaat inmiddels uit 4 personen. Chalkboard werkt voor diverse horeca & festivals, retail en magazines. Je hebt zijn werk vast al eens eerder gezien op HappyMakersBlog. Hij schreef een van onze letterpress gifttags en de Chalkboard workshops vind je ook op de workshopagenda.

het Krijtbordschrift Cijfers

Tweede druk

De eerste oplage van het Krijtbordschrift was snel uitverkocht. Het kwam uit met hulp van crowdfunding. Inmiddels is een (her)nieuwde, tweede oplage een feit. In deze druk zijn cijfers en extra voorbeeldillustraties toegevoegd.

het Krijtbordschrift overzicht 4

Het Krijtbordschrift

Viktor leert je stapsgewijs schrijven in dit doe-schrift. Met voorbeelden die je eerst zelf kunt overtrekken & natekenen op de voorgedruktre lijntjes. Daarna kun je vol vertrouwen verder aan de slag. Sentiment: een echt schoolschrift met lijntjes. Een volwassen schrijfschrift met genaaide rug waardoor het mooi openvalt. Je leert verschillende soorten letters; de menuletter, kapitalen en de mooiste krullen. En natuurlijk ontbreken de cijfers niet. Je krijgt ook veel tips en voorbeelden van krijtborden, materiaalgebruik en de mooiste versieringen.

het Krijtbordschrift Shop

Het Krijtbordschrift is verkrijgbaar via de webshop van Chalkboard. Je vind in de shop ook veel schrijfbenodigdheden en actuele workshops.

het Krijtbordschrift items

Win een krijtbordschrift ACTIE GESLOTEN

Hoe mooi is dat? Ik mag een nieuw krijtbordschrift plús schrijfwaar weggeven aan een van jullie. Wat moet je ervoor doen? Vul voor zaterdag 23 juli 2016, onderstaand inschrijfformulier in. Maandag 25 juli 2016 maak ik via Facebook HappyMakersBlog de winnaar bekend.

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.