Sprookjesboek, Caroline Ellerbeck.700

Plús gratis sprookjesachtige labels cadeau

Fantastisch, hoeveel creatieve ideeën tegenwoordig werkelijkheid worden door crowdfunding. Ik zeg: “Ready voor de take over van creativiteit!” Daarom ook, wil ik jullie over de crowdfunding vertellen van het nieuwe prentenboek van illustrator Caroline Ellerbeck. Dit project verdiend support, je wilt het boek echt wel in je boekenkast!  Fotografie: Klik-klak fotografie

Het Sprookjesprentenboek illustratie

Caroline Ellerbeck tekende ‘het Sprookjesprentenboek’ met de meest vrolijke illustraties. Geen eng sprookjesboek dus, maar een uitbundig en lollig prentenboek waarin de bekende klassieke sprookjes door elkaar heen lopen en uiteindelijk samenkomen op het grote sprookjesfeest. Je kunt zelf je verhaal vertellen en eindeloos de verschillende verhaallijnen volgen. Heerlijk om in te kijken en samen te ontdekken.

Crowdfunding: sprookjes bestaan

Om de druk van het boek te kunnen bekostigen startte Caroline een crowdfunding op voordekunst. De eindstreep is in zicht. Wie helpt Caroline aan de laatste 10% en zorgt samen met haar dat dit geweldige boek er komt? Jij?!

Help je mee? Ieder kan op verschillende manieren een bijdrage leveren: door het vooraf bestellen van gesigneerde boeken, digitale kleurplaat en A3 posters. Maar denk ook aan het bijwonen van de boekpresentatie en het deelnemen aan een workshop. Kortom superleuke opties voor een ‘dikke én dunnere portemonee’, je vindt ze hier.

Signeren Het Sprookjesprentenboek is nog tot 15 juli gesigneerd (!) te bestellen. Je krijgt het boek dan na de vakantie toegestuurd. Voor het bestellen van een persoonlijk prentenboek ga je hier naar voordekunst.

– – – – – – –
Sprookjesachtige labels cadeau

Als dank tekende Caroline speciaal voor Happymakersblog
deze leuke sprookjeslabels die je hier gratis kunt downloaden.

labels

Het sprookjesprentenboek wordt in oktober gepresenteerd
en vanaf dat moment verkocht in de (web)winkels.

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.