Het is kerstavond

Kerstavond is voor mij een avond om stil te genieten van de rust die in ‘de lucht hangt’. Het hoopvolle vooruitzicht van de kerstdagen. Nee voor mij hoeft kerst niet groots en meeslepend te zijn. Het mooie van kerst zit voor mij in het kleine, het kleine maar Grote nieuws. Dat wens ik ook voor jou. Heb een heel mooi kerstfeest! Illustratie: Tallulah Fontaine

Illustrator: Nastia Sleptsova

 

Illlustrator: Alijt Emmens

 

Illustratie: Kercia Jane Design

 

Illustrator: Anne-Brechtje

Illustratie: Nienke Siegers

 

Illustrator: Bladergoud

 

Illustrator: Marije Verkerk, The Lemonbird

Grafisch ontwerper: Wilma Vis

 

Illustrator: Marije Verkerk, The Lemonbird

 

 

Het wonder van kerst

Illlustrator: Alijt Emmens

 

 

Ik telde af met kerstkaarten van
Nederlandse en Vlaamse illustratoren.
Je vindt hier het complete overzicht

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.