HappyMakers’ Kerstgroet

Dit is by far mijn favoriete actie elk jaar: de kerstkaartenactie van het Nationale Ouderenfonds, Kidsweek en PostNL. Zij versturen kaarten naar ouderen die een lieve groet goed kunnen gebruiken. Ik doe al een aantal jaar mee met de kaarten uit de Kerstkaarten Countdown en jij kunt me helpen. Stuur me jouw groet per mail en ik schrijf hem op een van de kaarten. Het liefst stuur ik álle kaarten uit de Countdown door naar de ouderen, dus kom maar door met jullie lieve wensen. Ik zorg ervoor dat de kaarten bij het Nationale Ouderenfonds terechtkomen, zodat zij de ouderen kunnen verrassen. In dit bericht lees je hoe je meedoet. Illustrator: Emme Norma

 

Illustrator: Milk Tea Dani

 

Hoe kun jij ook een kerstkaart toesturen?

  1. Stuur mij je naam en een korte kerstgroet voor op de kaart (met of zonder je postadres*) via het inschrijfformulier onderaan dit bericht.
  2. Ik schrijf jouw groet op een Countdown-kerstkaart. Daarna stuur ik de kaarten in 1x door naar het Nationale Ouderenfonds. Samen met Post NL zorgen zij ervoor dat je kaart op het juiste adres komt. Nb. Dit kost jou geen postzegel.
  3. Doe vooral mee! Stuur me je groet s.v.p. uiterlijk De actie is inmiddels verlopen

 

*) Veel ouderen vinden het leuk om een kaartje terug te sturen.
Sta je hiervoor open, geef dan s.v.p. ook je eigen adres aan mij door.

 

 

 Wat is de Kerstkaarten Countdown?

Tot aan kerst wordt HappyMakersBlog voor de 13e keer gevuld met geïllustreerde kerstkaarten van Nederlandse en Vlaamse illustratoren. Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdowns van vorige jaren.

 

Illustratie: kassreich.com

 

Een kaartje wordt extra gewaardeerd door ouderen die minder
contacten hebben en vaak ook opzien tegen de feestdagen

 

Deelname formulier
Kerstkaartenactie Nationale Ouderenfonds

 


 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.