Gezien op instagram

Weet je dat ik bijna elke dag iets op mijn Instagram laat zien? Het liefst een illustratie die me raakt, of een mooie plek waar ik kwam. Het is zo’n fijne verzameling geworden! Daarom laat ik in dit blog een selectie zien. Voor als je ze hebt gemist, of wanneer je er nog een keer van wilt genieten. Illustratie: Oamul Lu 

 

Illustrator: Kristen, Worthwhile Paper

DIt is tijdens een frisse ochtendwandeling voordat ik aan het werk ga. Hier mijn favoriete bankje in de duinen waar ik, bij wijze van ontbijt, liefst m’n meegenomen koffietje drink.

PAAR DAGEN VAN INSTAGRAM 1. Ochtendrijp tijdens een vroege decemberwandeling in de duinen 2. Illustrator Piu Amandine 3. Illustrator: Kristen, Worthwhile Paper 4. Illustrator: Studio Silvana 5. Illustrator Penelope Dullaghan 6. Kalender van Nikoniko_nl met illustraties van Anna Katharina Jansen 7. illustrator Oamul Lu  8. Illustrator Sarah Jacoby  9. Septemberfoto van zonsopgang in Vogelenzang tijdens onze laatste week kamperen in onze kampeerbus.

 

Simply doing the best you can ~ Illustrator: Studio Silvana

Illustrator Sarah Jacoby 

 

 

Ben je benieuwd naar andere
HappyMakers-verzamelingen
die ik maakte?


Je vindt ze hier:

– Deze 13 illustraties
brengen je in wintersferen

– Betekenisvolle illustraties

– Geïllustreerde kalenders
elke maand een andere
illustratie aan de wand

 

 

 

 

Instagram van HappyMakersBlog vind je hier @happymakersblog
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Creatief idee en samenstelling: Monique van der Vlist

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.