Agendapunt: lijstjes maken

Wie mij persoonlijk kent, weet dat ik niet zonder lijstjes kan. Ze geven me zo’n fijn overzicht. Ik maak ze dan ook overal voor: lijstjes met leuks, verlanglijstjes, te lezen boeken, vakantiewensen… Maar ook fikse to do-lijstjes. Of de inhoud nou leuk of minder leuk is (hoewel… die laatste heb ik gelukkig nauwelijks), met deze mooie ontwerpen en vrolijke illustraties krijg ik overal zin in! Boodschappenlijstje, Forage PaperCo

NOTITIEBLOKKEN 01. Go-Do-Buy-Eat, Alison Hardcastle.co.uk 02. Notes, Alison Hardcastle.co.uk 03 & 06. Notitieblok – Write here, write now!, Font of you 04. Geïllustreerde notitieblokken van illustrator Jamilla Beukema, Mila-Made 05. Notepads, 1Canoe2   Onder Notitieblokken, Studio Stationery

Met deze mooie ontwerpen en vrolijke
illustraties krijg ik vooral zin in mijn ‘to do’s’

 

NOG MEER TO DO’s  01 & 03. Inpaklijstje en boodschaplijstje, Little Canoe 02. Notepad, Littlelow 04 & 05. Notitieblokken van Quill and Fox via Buiten de lijntjes 06. Happy invites, Happywhatever 07 & 09. To do list en noteblok van illustrator Margo Slingerland 08. To do list, KatyPillingerDesigns

NOTES: Keep growing, Megan Tucker 

TYPOGRAFISCHE BLOKKEN 01 & 02. Duurzame Notitieblokken, Redopapers 03. Lijstje kladblok, A-Journal 04. Weekly Notepad, Marjolein Delhaas 

 

 

Dol op deze geïllustreerde notitieblokken?
Dan vind je dit blog met planners vast ook leuk om te bekijken

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.