snorfestival-flowkas-16-700

De Flow Workshopkas in de Snorfabriek

Vorig weekend vierden we in Utrecht, het Snorfestival. De Snorfabriek als ‘weekend honk’. Twee heel gezellige dagen papierworkshops voor Flow Magazine, gegeven door Lisa van de Rotterdamse winkel Elle Aime. Samen met Lisa’s supermom Louise ontvingen we beide festivaldagen volle tafels in de Flow Workshopkas. De kas en de workshops waren een succes. Iedereen had het naar de zin, inclusief wijzelf.

snorfestival-flowkas-15-700

Bij deze papierworkshops maakte je o.l.v. Lisa, envelopboekjes met papier uit het Flow papierboek. Jij kunt de boekjes thuis ook zelfmaken met persoonlijke (online) uitleg van Lisa (klik).  

snorfestival-flowkas-7-700

Voor het eerst in de Snorfabriek

Het was twee dagen lang een meet & greet van jewelste. Je ontmoette bekenden, blog en insta vrienden in de fabriek. Maar natuurlijk ook de auteurs, illustratoren, fotografen en ontwerpers van veel Snorboeken. Want yés het festival is het lanceringsfeestje van al die eigenwijze Snorboeken. Dit jaar met o.a. nieuwe boeken over ‘Likeur & limonade’, Vriendenboek voor volwassenen én het allernieuwste Winter BBQ van Mme Charlotte. Op zaterdag werd er ook geshopt ‘uit de huizen van’ een grote groep leuke bloggers. Tijdens de bloggersmarkt o.i.v.  Lonneke (Bubblemint) en Anki (Zilverblauw).

snorfestival-flowkas-11-700snorfestival-flowkas-4-700snorfestival-flowkas-2-700snorfestival-flowkas-20-700

Twee dagen lang workshops

Tussen de geschminckte kinderen, terrasjes en het kindercircus kon je aanschuiven bij heel veel orginele workshops. Je kan het zo gek niet verzinnen: een kickstart met de ukelele, 3d boxjes maken met Angeles Nieto, kunstwerkjes borduren, buttons maken, flockdrukken, dichten, voorlezen, zeefdruk met Kapitaal uit Utrecht, portfoliocheck, koffiebekerontwerp. Hou je mij nog bij?-  De mensen van Urlaub ontmoeten, robots maken en zelfs hardloopttips krijgen van Natascha, auteur van het boek Fun to run. Niets teveel gezegd, het was weer een écht Snorfeest!

snorfestival-flowkas-portretomat

Er kan getekend worden

Van kleine boekjes zelf maken, dromen illustreren tot het laten tekenen van je portret (met illustrator Marloes de Vries en in de portretomat van Flavio Salsano). Het was er allemaal. Had je geen puf om zelf aan de slag te gaan en wilde je toch met iets arty thuiskomen? Kansen te over om een mooi betaalbaar stuk artwork te vinden: versgedrukt bij Kapitaal, uit de sale van New Chique Gallery of uit de achterbak van Print Wagon.

snorfestival-flowkas-17-700snorfestival-2016-flowkas-2

Kom vaker in de Flow Workshopkas

Naar verwachting kun jij ook vanaf medio november een jaar lang de Snorfabriek bezoeken. We stoppen dan ook niet met Flow workshops geven bij de Snorfabriek. Binnenkort kunnen we je meer vertellen; een jaar lang snorren!

snorfestival-flowkas-8-700

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.