X-mas lookbook
De mooiste kerstkaarten bij elkaar

Sta je te popelen om de kerstkaarten te schrijven dit jaar? En duurt het je te lang om te wachten op de Kerstkaarten Countdown? Kijk alvast op de verzamelpagina. Hier vind je niet alleen een sneakpeak van álle kaarten die in de Countdown zullen verschijnen, hier staat ook precies bij welke illustrator je de kaarten eenvoudig kunt bestellen. Kaart: Leens de Pelseneer

 

X-mas lookbook

 

Pauline Quast van QuastDesign

 

Naar de kerstkaart

 

 

Het overzicht: X-mas lookbook

De komende tijd kun je dagelijks genieten van de allerleukste kerstkaarten op de Kerstkaarten Countdown. Geloof me: dit is de leukste manier om af te tellen naar de kerstdagen. Maar al voordat de kerstkaarten in de Countdown komen, zet ik ze op de verzamelpagina. Inderdaad: hier zie je dus alle kaarten bij elkaar. En komen er nieuwe kaarten binnen, dan vind je deze ook als eerste hier. Goed om te weten: de verzamelpagina wordt vrijwel dagelijks aangevuld.

 

 

 

De Kerstkaarten Countdown maak ik ieder jaar met plezier en stel ik met veel zorg samen. Tel feestelijk af naar de kerstdagen met de mooiste illustraties.

X-mas lookbook

 

Debbie Lavreys van Snow and Rose

 

Naar de kerstkaart

 

 

Echte blijmakers

Van zoveel moois word je vanzelf een beetje hebberig. Je ziet vast wat mooie kaarten die je aan je vrienden en familie wil sturen. Zo’n geïllustreerde kaart is een kadootje op de deurmat. Bestellen kan rechtstreeks bij de maker. Je vindt de links naar de juiste websites allemaal op de verzamelpagina. Extra leuk: zo maak je niet alleen de ontvangers van de kaarten blij, maar ook de makers!

 

 

Lekker overzichtelijk: alle kaarten uit de Countdown bij elkaar

X-mas lookbook

 

Marijke Buurlage

 

Naar de kerstkaart

 

 

 

Direct naar het X-mas Lookbook

 

 

Illustraties Countdown: Ingrid Wuyster
Tekst: Monique Butter (tekstbureaumo.nl)
Creatief idee en samenstelling: Monique van der Vlist

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.