Hier droom ik nou van

Zo’n leuke kas in mijn tuin waarin alles weelderig groeit en bloeit. Mijn eigen kleine paradijs. Helaas is mijn tuin niet groot genoeg en zijn mijn vingers… laat ik zeggen lichtgroen in plaats van donkergroen. Voorlopig doe ík het daarom met deze prachtige illustraties van kassen. Genoeg materiaal om nog heel lang te kunnen dromen. Illustrator Lianne Harrison

 

sophia_martineck greenhouses happymakersblog

Illustrator Sophia Martineck, martineck.com | instagram @sophiamartineck

Illustrator Jane newland, janenewland.com | instagram @jane_newland

Illustrator Ana Frois, anafrois.com | instagram @ana.frois | etsy.com/AFrois

bloemenstruik_liekeland-illustration-happymakersblog-3

Illustrator Lieke van der Vorst, liekeland.nl | instagram @liekevandervorst

Illustrator Laura Kientzler, cargocollective.com/laurakientzler | instagram @laurakientzler

Illustrator Miranda Sofroniou, etsy.com/MirandaSofroniou | instagram @miranda_illustration

jeremymiranda greenhouseinterior happymakersblog

Artist Jeremy Miranda, jeremymiranda.com | instagram @jeremy_miranda_

Illustrator Adrienne Langer, etsy.com/adriennelanger | instagram @adriennelanger

jon klassen illustration HappyMakersBlog

Illustrator Jon Klassen, jonklassen.tumblr.com | instagram @jonklassen

 

Hoe vind je het om weer ‘ns blog
te krijgen met illustraties?

Ik hoop natuurlijk dat je er blij mee bent. Doordat mijn trainingen zo goed mogen lopen heb ik minder tijd voor deze blogs. Terwijl ik juist de illustratie blogs zo leuk vind om te maken. Daarom moet het er echt weer vaker van komen. Bij deze beloofd!! Het volgende blog gaat over botanische tekeningen (op zwart!). Groetjes, Monique

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.