Maria Midttun HappyMakersBlog hellohello

Ruitjes en streepjes van illustrator Maria Midttun

Maria is geboren in Noorwegen en woont tegenwoordig in London. Ze werkt er als freelance illustrator en docente. Ik hou van haar recht toe – recht aan illustraties. Houtskooltekeningen en spontaan geknipte vormen met streepjes en ruiten. En dáár ben ik sowieso dol op. In dit blog heb ik een selectie gemaakt uit haar werk. Maak kennis met het werk van Maria.

Maria Midttun HappyMakersBlog house Maria Midttun HappyMakersBlog postcards

Riso kaarten van Maria. Helaas kan ik niet terugvinden waar de kaarten te koop zijn. Een aantal zou ik hier thuis wel graag op mijn prikbord willen hangen. Mocht je ze ergens tegenkomen, ik hoor het graag.

Maria Midttun HappyMakersBlog risograph_postcards Maria Midttun HappyMakersBlog carpetweb

Met eenvoudige middelen en vormen zet Maria een krachtig beeld neer.

Maria Midttun HappyMakersBlog chair KORT

Maria Midttun HappyMakersBlog Cowgirl

Cowgirl (€ 10 via mariamidttun.com/shop)

Maria Midttun HappyMakersBlog

Je vindt illustrator
Maria Midttun via:

website: mariamidttun.com

facebook: @mariamidttunillustration

instagram: @mariamidttun

webshop: mariamidttun.com/shop

Maria Midttun HappyMakersBlog koteforweb

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.