Boeken winnen voor de kerstvakantie

In die fijne stoel bij het raam, op de bank onder een dekentje, of buiten bij een vuurtje… Er zijn volop plekken te bedenken waar je een inspirerend boek kunt lezen. Ik ben tijdens de kerstperiode een paar dagen vrij en heb al een stapeltje klaarliggen!

 

Zoveel leuks is natuurlijk niet alleen voor jezelf. Deze boeken doen het ook heel goed met een stukje inpakpapier eromheen, zodat je ze kunt weggeven. Tipje voor als je niet meer weet wat je nú weer moet kopen.

3x cadeau van Happymakersblog

Omdat weggeven zo heerlijk is en ik, zoals ik al eerder zei,
vol in de verwen-modus zit, geef ik zelf 3 boeken weg!
Deze leukerds kun je winnen:

 

 

Stippen. DIY inspiratieschrift

Nienke van der Zwan raakte tijdens een reis door Australië ‘in de ban van’ de Aboriginal kunst die is opgebouwd uit stipjes. Thuis ging ze aan de slag met spijkers, verf en serviesgoed. Er ontstonden de leukste creaties. En dat stippen, dat kun jij ook! Betrap je jezelf op een ‘stippen-block’? Geen nood. Nienke maakte een ‘Stippen. inspiratieschrift’ dat je direct op weg helpt. En dit inspiratieschrift kun jij winnen! Hoe, dat lees je onderaan dit blog.

 

Stippen. en kleur

Nog een boek van Nienkes hand is Stippen. en kleur. Dit boek bevat een schat aan informatie over kleur. Welke kleuren passen bij elkaar? Hoe combineer je die? Hoe meng je die? Of je nu van rustige tinten houdt of blij wordt van felle kleuren, en of je ervaren bent of nog nooit hebt gestipt: met ‘Stippen. en kleur’ leer je hoe je keramiek eenvoudig omtovert tot unieke cadeautjes. Meer weten? Kijk dan eens op stipstijl.nl. Ook dit boek kun je winnen. Onderaan dit blog lees je hoe.

 

Instagram @stipstijl
Website stipstijl.nl

 

Naar de winkel

 

Eilandgedichten

Een boekje om bij weg te dromen is deze gedichtenbundel van Ian MacMenamin en Claudi Kessels. Ian schreef de gedichten over het gewone leven op Ameland. Claudi maakte er de prachtige illustraties bij. Wil je er meer over weten, kijk dan eens op de site eilandgedichten.net. Ik geef dit boekje 1x weg.

Instagram @eilandgedichten
Website eilandgedichten.net

 

Naar de winkel

 

 

 

Zo maak je kans

Wil je een van deze boeken winnen?
Vul dan onderstaand deelnameformulier in voor 21 december 2020.

 

 

Deelnameformulier: 3x boeken winnen


[contact-form to=”monique@happymakersblog.com” subject=”Winnen boeken kerstvakantie”][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”1″][contact-field label=”Postadres” type=”name” required=”1″][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”1″][contact-field label=”Instagram” type=”url”][contact-field label=”Welk boek zou ik graag willen winnen?” type=”checkbox-multiple” required=”1″ options=”Boek Eilandgedichten,Stippen. en kleur,Stippen. DIY inspiratieschrift”][contact-field label=”Welke illustrator/ontwerper is jouw favoriet uit de KerstkaartenCountdown?” type=”text” required=”1″][/contact-form]

 

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.