Op reis in je hoofd

Ik lees graag, maar neem er normaal gesproken niet zo veel tijd voor. In de vakantie is dat anders, dan gaat er een hele stapel boeken mee. De afgelopen maanden ben ik al begonnen met het verzamelen van mijn must-reads voor deze zomer. Ik kan niet wachten tot ik op een prachtige plek mijn lievelings campingstoel neerzet en het eerste boek kan openslaan. In dit blog verzamelde ik moois voor iedereen, van lekkers tot avontuurlijke vakantieboeken voor kinderen en volwassenen. Inclusief prachtige illustraties uiteraard. Een van de outdoor handboeken van de Wereld van Snor.

 

 

Dit boek van Geertje Aalders geeft uren kijkplezier voor deze zomer

 

Naar de webshop

 

 

Geen zin om te lezen? De illustraties in deze boeken zijn het bekijken waard!


 

 Twee van de avontuurlijke buiten boeken van Uitgeverij Snor

 

Naar de webshop

 

 


 

Ken je Madame Charlotte en haar lekkers dan weet ik zeker dat je dit boek ‘Perfecte Picknick’ direct wil bestellen voor je beste Picknick zomer.

 

Naar de webshop

 

 


 

Ultiem Buitengeluk van Bijzonder Plekje, Marleen Brekelmans. Een boek met de leukste kampeer- én logeerplekjes in de natuur van Nederland en België.

 

 

Naar de webshop

 

 


 

Kleur jezelf kalm: met illustrator Millie Marotta

 

Naar de webshop

 

 


 

Jouw Avontuur is een interactief kinderboek zonder batterijen of electronica. In zijn geheel een ontwerp van trainingsdeelnemer Rianne van Duin. Jij als lezer bent de hoofdpersoon. Je reist met een poppetje over de rode weg, kris kras door het boek. De route die je kiest bepaalt de loop van het verhaal.

 

Naar de webshop

 

 


 

Keukenkaats, een kook- en doe schriftje om al je keukenexperimenten in vast te leggen. Lees een verhaal voor en ga daarna samen aan de slag met het doeschrift. Met illustraties van Wendy Panders.

 

 

Naar de webshop

 

 


Een klein

wolfje wilde

naar buiten.

 

‘Wolven gaan niet alleen

naar buiten,’ zei zijn vader,

‘wolven doen alles samen.’

 

‘Het wolfje dat geen roedel nodig had’ boek van illustrator Anouschka Boswijk. Zij volgde ook mijn training dat maakt me beretrots. Mooi om te zien hoe doelen worden bereikt.

 

 

Naar de webshop

 

 


 

‘Echte kunst maak je zo’ is inmiddels bijna een klassieker te noemen. Het blijft altijd nog een top boek van illustrator Marion Deuchars

 

Naar de webshop

 

 


Illustraties: Merel Corduwener

 

Kakkerlakjes zijn de beste boekjes om te versturen maar ook voor jouw vakantiekoffer.

 

Naar Loopvis

 

 

 

Laat je betoveren, een poëtische handleiding voor elk museumbezoek van Sandra de Weijze. Zoals je merkt, in dit bericht laat ik mijn coachees extra shinen zoals ook Sandra.

 

Illustraties: Het Paradijs

 

 

Krijg jij geen genoeg van al dit vakantie moois.
Kijk dan ook eens naar deze blogs! 

Magische sterrenavonden

Vakantie illustraties

Geïllustreerde landkaarten

 

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Sandra de Weijzeantwoord
30 juni 2023 om 09:32

❤️❤️❤️ Wat een heerlijke vakantiekoffer vol activerend leesplezier. Laat je betoveren werkt ook in de buitenlucht, een groot openluchtmuseum vol vertragende inspiratie. Fijne zomer, lieve mensen

moniqueantwoord
28 augustus 2023 om 22:28
– Antwoord aan: Sandra de Weijze

Hoi, hoi Sandra, Late reactie van mijn kant. Wat heerlijk je betoverende bericht, wat schrijf je dit mooi. Op naar de nazomer! Groetjes, Monique

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.