Scharen, geknipt ter illustratie

Mijn (nogal creatieve) fantasie slaat op hol als ik een schaar ergens zie liggen. Waar zal hij voor zijn gebruikt? Knipte hij ooit mooie stoffen in lappen? Of haalde hij bijzondere creaties uit papier? Je begrijpt dat ik blij werd toen ik deze illustraties van oude en nieuwe exemplaren ontdekte. Prachtig vind ik ze. Maar nu ben ik benieuwd: gaat jouw creatieve brein ook borrelen van scharen? Illustratie van Katie Vernon 

Illustratie van Jen B. Peters jenbpeters.com


Artwork van Bonnie Marie Smithbonniemariesmith.com

Illustratie: Julianna Swaney juliannaswaney.com

Illustrator Yena Foesenek, Annelies drawsanneliesdraws.com

Illustrator Megan McNultymeganmcnulty.nl

Illustratie van Jen B. Peters jenbpeters.com

Artwork: Bridget Daviesbridgetdaviesart.co.uk

Illustrator Sanny van Loonsannyvanloon.com

Illustratie met scharen scissors

Illustratie van Penelope Dullaghanpenelopedullaghan.com

 

 

Benieuwd of deze ‘knippers’ jou
ook ideeën hebben gebracht.
Hoop het.
Ik vind niets leuker dan
met mijn blogs jou te inspireren.

Groetjes weer,
tot een volgend blog!

 

Monique

 

PS In the mood voor meer illustraties?
Hier vind je een bericht met de mooiste herfstillustraties.

 

 

 

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.