Beeld C5 - HappyMakersBlog

I N   A P R I L    V E R S C H E E N   D I T   B L O G   A L S   G A S T B L O G   B I J   F L O W – M A G A Z I N E

Over mijn plannen Alweer mijn laatste gastblog. Vooraf dacht ik dat het misschien lastig zou zijn om vijf blogs te vullen, maar niets bleek minder waar. Serieus, ik zou nog weken kunnen doorgaan. Ik hoop dat je het een leuke kennismaking vond. Dit laatste blog gaat over mijn nieuwe plannen.

Beeld A5 - HappyMakersBlog minnamay

Handgeschreven door Minna May

Beeld B5 - HappyMakersBlog

Mijn persoonlijke Happymakers. Een aantal vind je terug op Pinterest.

 

Gouden kans!
Wat is zo’n ‘creatieve sabbatical’ een gouden kans. Ik werk elke dag met vleugeltjes en zou iedereen een kans als deze gunnen. Het is echt waar; de vrijheid geeft je veel terug. Het fijne van zo’n jaar is dat je de ruimte en tijd hebt om je plannen en ideeën, ook echt uit te voeren. En dat brengt iets in beweging… Geen idee waar het gaat uitkomen, maar ik vind het heerlijk, lekker onvoorspelbaar. Aan de ene kant weet ik wel dat mijn voorkeuren niets zijn veranderd. Maar ik weet nog niet welke vorm het zal krijgen.

Beeld C5 - HappyMakersBlog

Illustratie van Fumi Koike

 

Mijn plannen
Ik werk als artdirector aan verschillende creatieve producties; off maar juist óok online. En als zelfstandig ondernemer richt ik mij op creatieve content, concept en curatie. Dus niet alleen meer op de looks en het ontwerp, maar juist óók op de inhoud. Het allerliefst werk ik full-time aan HappyMakersBlog, samen met een aantal enthousiaste mensen. Ik wil het blog verder uitbouwen als platform. Daarnaast kun je mij inhuren voor commerciële (creatieve) opdrachten. Ik zie HappyMakersBlog als een creatief ‘nest’ van waaruit verschillende opdrachten starten; voor mij maar het liefst ook voor én met anderen.

Beeld D5 - HappyMakersBlog

 

Stay Curious – Black and White Print van Alexa Z design

On en offline artdirection
Als artdirector ben ik gewend een opdracht te kunnen vertalen naar een creatief en commercieel concept; on én offline. Wat wil ik graag maken?

  • Artdirection voor stationery & DIY.
  • Het ontwerp van de juiste look & feel voor een merk, (web)winkels en hun magazines.
  • Het opzetten van een blog en andere social media voor een merk en/of (web)winkel. Dat zou kunnen in combinatie met offline concepten zoals bijvoorbeeld een PapierAtelier. Alles wat nodig is om een boodschap op een effectieve manier bij een groter publiek te brengen.
  • Nog zo’n voorliefde… Ik zou graag in opdracht content willen leveren en artdirection doen voor creatieve boeken en tijdschriften. Eerder deed ik dat ook voor 101Woonideeën, zoals de bijlages over onder meer haken en shoppingproducties van handmade producten. Dan neem ik een frisse duik in het onderwerp, bedenk en produceer de inhoud en ga ik online op zoek.

Kortom ik wil een spin zijn in het (online)web waar ik mijn creativiteit en contacten kan omzetten naar iets tastbaars. Spannende uitdagingen waar ik veel zin in heb!

Beeld E5 - HappyMakersBlog

 

foto : Ashley Ann photography

Deze serie blogs is ook voor mij persoonlijk erg goed geweest. Ik móest de tijd nemen om terug te kijken. Dat heeft gemaakt dat ik bovenstaande plannen als bijna vanzelf heb kunnen opschrijven. Nog acht maanden te gaan van mijn ‘creatieve sabbatical’. Ik ben zelf ook erg benieuwd naar wat er gaat komen. Ik hou jullie via HappyMakersBlog.com graag op de hoogte. Een ding kan ik jullie alvast wel vertellen; in Juni ben ik gastblogger én pinner voor ‘De wereld van Snor’.

 

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Babette | StudioBabsieantwoord
20 augustus 2015 om 19:25

Wat heerlijk om je plannen te kunnen en mogen lezen! Vond het leuk om te lezen!!

moniqueantwoord
21 augustus 2015 om 09:11
– Antwoord aan: Babette | StudioBabsie

Dank je wel. Mooi weekend gewenst, Babette!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.