Beeld A4 - HappyMakersBlog

I N   A P R I L    V E R S C H E E N   D I T   B L O G   A L S   G A S T B L O G   B I J   F L O W – M A G A Z I N E

My daily work Ik vertelde al eerder dat ik mijzelf ‘een creatieve sabbatical’ cadeau heb gedaan. In 2015 focus ik me op mijn nieuwe HappyMakersBlog.com en neem dit als uitgangspunt voor mijn creatieve ontdekkingstocht. Sabbatical klinkt misschien als een rustig jaar, maar dat is het allerminst… Met het opstarten van HappyMakersBlog en mijn eigen bedrijf zijn mijn werkdagen meer dan goed gevuld.

Inmiddels zijn er (alweer!) vier maanden verstreken van mijn jaar. Ik mag mijzelf echt een geluksvogel noemen. Er zijn nu al zoveel mooie kansen op mijn pad gekomen waarvan ik vooraf niet eens had durven dromen.

HappyMakersBlog Wrapping 4
Het tweede PapierAtelier tijdens vakbeurs ShowUP.

De allergrootste kans kreeg ik van FlavouritesLive & de vakbeurs ShowUP, zonder hen was het PapierAtelier niet ontstaan. Ik heb inmiddels al drie keer een PapierAtelier georganiseerd, waarbij ik de online wereld van mijn blog daadwerkelijk tot leven laat komen. Je kunt er door onder andere workshops kennismaken met HappyMakersBlog en verschillende Nederlandse illustratoren, creatieve bloggers en (web)shops.

Beeld B4 - HappyMakersBlog
Maak je geen illusies, het is ‘not only bubbles en festijnen’, maar ook gewoon hard werken. Het is wel héél erg leuk werk en we maken er samen echt een feestje van! V.l.n.r. High tea bij House of Dots, Party Meri Meri (detrendfabriek.nl), Bloggers workshop bij Galerie Lucy en inpakkers van illustrator Kim Welling.

Beeld A4 - HappyMakersBlog
Het neerzetten van het creatieve concept en invulling van HappyMakersBlog en Het PapierAtelier is niet alleen creatief werk, het is vooral veel organiseren. Een idee is één, uitvoering is twee.

I love Magazines
Denk nu niet dat mijn liefde voor tijdschriften als sneeuw voor de zon verdwenen is. Zeer zeker niet. Ik werk ook aan een aantal opdrachten voor het tijdschrift Flair. Helaas kan ik het jullie (nog) niet allemaal laten zien. Het zijn vooral concept opdrachten. Daar hou ik van en die doe ik graag. Zo zocht ik nieuwe passende illustratoren voor dit tijdschrift en mocht ik meedenken over de beeldvisie voor een nieuwe aanpak van DIY in Flair. Op dit moment werk ik iedere week een moodboards uit dat per editie wordt gebruikt als kleur- en stijlinspiratie. En wat helemaal te gek is; we werken aan een nieuwe opzet van het Pinterest-account.

Beeld C4 - HappyMakersBlog

Op het HappyMakersBlog vond je afgelopen maanden de terugkerende KerstkaartenCountdown en HappyValentinesWeek. V.l.n.r. Stempels loveletterpress, illustraties van Ruth Hengeveld, August and Oak, Happy kaarten die ik samenstelde voor Flair, illustraties van Bigode, Ingrid Wuyster en Dorien Volbeda.

HappyMakersBlog_labels01
Met HappyMakersBlog wil ik het werk van o.a. ontwerpers, illustratoren, inspirerende creatieve bloggers & (web)shops extra onder de aandacht brengen van een groter publiek. Deze 8 cadeau-labels kwamen tot stand doordat ik de connectie maakte tussen de verschillende makers: Geertje Aalders, Jansontwerpfabriek, Karenweening, Paperfuel, Marloes de Vries, Whisperingpaper, Letterpers en Chalkboard. Fotografie: Bloominspiration.com

Vers van de pers!
Wekenlang hebben we in stilte lopen glimmen van trots, maar sinds het derde PapierAtelier, kan ik het eindelijk van de daken schreeuwen. Dit zijn ze: de 8 prachtige cadeau-labels die Happymakersblog in samenwerking met Letterpers.nl en bovenstaande Nederlandse illustratoren produceerde. Je kunt de set van 8 cadeau-labels vanaf nu bestellen.

Beeld D4 - HappyMakersBlog

De workshops van Geertje Aalders, Poppy-red en Karen Weening en Wowgoods waren een succes tijdens het derde PapierAtelier, afgelopen zondag bij het Seinfestijn in Haarlem. Fotografie: Bloominspiration.com

Naast blogger ben ik deze maand ook gastpinner voor Flowmagazine. Daar pin ik deze maand over wat ik hier blog en andere HappyMakers.

 

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Babette | StudioBabsieantwoord
13 augustus 2015 om 20:00

Wat een leuke dingen heb je al mogen doen!! En leuke vrolijke foto’s daar word je blij van!

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.