HappyMakers’ kerstpost voor dankbare ontvangers

Doe mee! Stuur mij jouw kerstwens en ik stuur een countdown’ kerstkaart door naar het ouderenfonds, voor een eenzame ouderen

 

Ik wil met de KerstkaartenCountdown aanhaken bij de kerstkaartenactie van het Nationale Ouderenfonds en PostNL. Met versturen van de ‘echte’ kerstkaarten uit de Countdown waarop ik jullie wensen schrijf. Afgelopen jaren heb ik voor de Countdown veel kerstkaarten toegestuurd gekregen. Die kaarten heb ik bewaard met het idee er een goed doel voor te vinden. En jawel, nu gevonden met deze kerstkaartenactie. Ook jij kunt daar een bijdrage aan leveren door mij enkel even een wens toe te sturen. Doe je mee? Stuur ook een kerstgroet. Lees verder hoe! Illustratie: Chomo Sujin

Hoe werkt het?

  • Wat? Stuur mij een kerstgroet voor op de kaart (met of zonder je postadres*)
  • Hoe? Via mail: monique@happymakersblog.com of hieronder als reactie
  • Ik schrijf jouw groet op een Countdown’ kerstkaart
  • Daarna stuur ik jullie kaarten in 1x door naar het Nationale Ouderenfonds
  • Samen met Post NL zorgen zij dat je kaart op het juiste adres komt
  • Nb. Dit kost jou geen postzegel
  • Doe vooral mee en stuur je groet in vóór dinsdag 19 december

*) Veel ouderen vinden het leuk om een kaartje terug te sturen.
Sta je hier open voor, geef dan s.v.p. ook je eigen adres aan mij door.

 

Wat is de Kerstkaarten Countdown? Op HappyMakersBlog tel ik vanaf morgen af naar kerst. Voor de 8e keer tel ik iedere dag af met een blog vol kerstkaarten. Je kunt via deze link terugkijken naar de Countdowns van vorige jaren.

1 miljoen ouderen in Nederland zijn eenzaam. Dat is 1 op de 4 ouderen! In iedere straat woont dus wel een eenzame oudere. Zo’n 200.000 (!) ouderen zijn zelfs alleen met de feestdagen. Een kerstkaartje betekent veel voor hen. Zij verdienen een lieve kaart. Illustratie: Lucy Panes

 

Illustratie: Blameus for our musictaste
(illustratoren: Daria Solak and Anna Katharina Jansen)

 

Door samen een kerstkaart te versturen
voelt iemand zich weer een beetje minder alleen

Het Nationaal Ouderenfonds en PostNL organiseren daarom samen een kerstkaartenactie.
De KerstkaartenCountdown haakt aan met de ‘echte’ kerstkaarten uit de Countdown waarop ik jullie wensen schrijf.

Hier vind je de website van het Ouderenfonds.

 

Kom op, doe mee!
Ik verstuur liefst alle kerstkaarten
zodat deze kaarten een ander blij kunnen maken.

HappyMakers’ Kerstpost!

Winterse groet, Monique

– – – – – – 

Je kunt de KerstkaartenCountdown ook volgen via:

• Instagram @happymakersblog #kerstkaartencountdown
Facebook HappyMakersBlog
Op Pinterest verzamel ik alle kerstkaarten
tot een compleet 2017 overzicht.
• Pins terugkijken : 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016

 

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Marieke de boerantwoord
18 december 2017 om 19:10

Dag lieve jij
Ver weg van mij
Maar met dit kaartje toch iets dichterbij
En daardoor hopelijk een klein beetje blij

Ik wil graag zeggen dat ik aan u denk
In gedachten u extra licht en hartjes schenk
En hiervoor ‘s avonds een kaarsje aandoe
Dan komen mijn wensen vast naar u toe

Lieve groet van Marieke

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.