Papierontwerper Emmy Maessen – Foto: Sarah Sijstermans

Start op vrijdag 17 december ’21

‘Haal meer werk uit je illustraties!’ 

Jouw persoonlijke offline training van 12 weken met
art director en coach Monique van der Vlist

Wat gaan we doen?

Trainingsdag 1
Van droom naar doel

Tijd voor duidelijkheid: waar sta je nu, hoe ben je daar gekomen en waar wil je naartoe? Neem je dromen serieus!

Jij als mens, jouw illustraties en manier van werken staan op deze eerste trainingsdag centraal. Is dit wat je wil, of zijn er dingen die je graag anders ziet. Door met elkaar in ‘helikoptermodus’ te kijken en te vertrouwen op je intuïtie, krijg je een verrassend helder beeld.

RESULTAAT Aan het einde van de dag weet je precies wat de huidige status van je werk is (en daar mag je best heel trots op zijn!), wat je kunt, waar je voorkeur ligt en beginnen je plannen vorm te krijgen.

1 op 1 coaching
Knopen doorhakken

In deze drie uur durende 1 op 1 sessie werken we samen jouw toekomstdoel nog verder uit. Bespreken we (jij en ik) de plannen uit je 1e trainingsdag en je krijgt van mij persoonlijk advies voor een duidelijke stip aan de horizon.

RESULTAAT Na deze sessie werk ik de conclusies uit van wat we hebben  besproken. Dit vormt het uitgangspunt voor het vervolg van de training.

1 op 1 coaching
Strategisch plan

In deze tweede, drie uur durende 1 op 1 sessie, krijg je helder waar jouw kansen liggen en wat je nog meer uit je werk zou kunnen halen. Het advies is persoonlijk en op maat en uiteraard top secret.

RESULTAAT Na afloop van de 1 op 1 coaching werkt Monique het strategisch plan voor je uit. Het resultaat is een overzichtelijk paspoort van jou als illustrator. 

Trainingsdag 2
Promotie in een DIY-pakket 

We gaan deze dag aan de slag met de promotie van jouw illustraties. Hoe wil je je laten zien? Plannen maken op maat en je krijgt praktische tools waarmee je na de training aan de slag kunt. Hiermee wordt je promotie een DIY-pakketje waar je straks je hand niet meer voor omdraait. 

Samen bekijken we of jouw uitstraling consequent is. Daarnaast komen de verschillende kanalen, zoals pers, opdrachtgevers, (online) winkels, consumenten en de groothandel aan bod. Hoe benader je hen voor een optimaal resultaat?

RESULTAAT Na afloop van de training ben je klaar om de wereld te gaan veroveren. Je hebt alle kennis in handen om nieuwsbrieven of persberichten te (laten) schrijven, jouw werk te (laten) fotograferen en die vervolgens via de juiste kanalen onder jouw toekomstige klanten te verspreiden. Je gaat naar huis met een praktische to do-lijst; jouw persoonlijke promotieplan.

Praktische informatie

Locatie

De trainingen worden gegeven op een locatie in Haarlem.
Tussenliggende afspraken zijn in overleg op centrale locatie.

 

Groepsgrootte

Max. acht deelnemers

 

Hoeveel tijd gaat de training mij kosten?

  • 6 dagen met afspraken op locatie.
  • Na iedere afspraak krijg je opdrachten mee voor thuis.
    Hiervoor zul je ± 4 uur per week nodig hebben.

 

Coronamaatregelen

Natuurlijk houden we ons aan de coronaregels. Dat betekent dat we de groep opsplitsen in kleinere groepen wanneer dat nodig is. We kunnen bijvoorbeeld prima in duo’s werken. Ik zorg altijd voor een locatie waarbij we voldoende afstand kunnen houden van elkaar, maar toch de energie met elkaar kunnen delen. Uiteindelijk draait het erom dat jij je prettig voelt bij de manier waarop we werken. Overleg is dus altijd mogelijk. Zo hebben de individuele sessies het afgelopen jaar op verschillende manieren plaatsgevonden. Van online- tot wandelsessie of op een veilige 1-1 locatie.

 

Prijs op aanvraag

Heb je interesse voor deze training?
Wil je meer weten stuur mij dan even een mailtje!
monique@happymakersblog.com.

 

Subsidie-tip 

Zie je dit allemaal wel zitten? Dan heb ik een meevaller voor je waarover ik je later meer kan vertellen. Een subsidie die speciaal in het leven is geroepen voor de creatieve en culturele sector. Deze kun je ook inzetten voor deze training.

 

 

Heb je een vraag,
bekijk dan hier de veelgestelde vragen

12 weken mijn persoonlijke aandacht voor jou en je illustraties

Schrijf je in voor deze training

waarbij we samen aan het werk gaan om jouw zichtbaarheid te verbeteren zodat jij meer werk uit je illustraties kunt halen!