ingrid-wuyster-papieratelier-happymakersblog-8

Stuur je mooiste wens of quote in en win!

Over een week begint het leukste shopfeest van het jaar: Flavourites Live. Van 18 tot en met 20 november kun je live winkelen bij al jouw favoriete webshops. Het PapierAtelier is er ook bij. Dit jaar kun je dagelijks de leukste, creatieve papierkunstenaars aan het werk zien en natuurlijk zijn er weer diverse workshops waaraan je mee kunt doen. Illustratie Ingrid Wuyster (Teken_ing) Lees verder >>


Vrijdag 18 november Zaterdag 19 november Zondag 20 november Programma Workshops

Zin om te komen? Laat dan nu alvast wat creativiteit omhoog borrelen, want met deze mail & win kun je 2 toegangskaartjes winnen! In totaal mag ik drie sets van twee kaartjes weggeven.

schetsen-paperfuel-happymakers

Wat moet je doen?

Het PapierAtelier staat dit keer in het teken van lieve, feestelijke wensen en qoutes. Om kans te maken op de toegangskaartjes stuur je, uiterlijk a.s. woensdag 17 november, jouw mooiste wens of qoute inDe drie winnaars worden donderdagmorgen vroeg bekend gemaakt via facebook @Happymakersblog. Succes en win kaartjes!

PapierAtelier Meet the blogger koperen buizen

Vergeet vooral niet in te schrijven voor een van de workshops;

Workshop reserveren


F L A V O U R I T E S  L I V E  :

Flavourites Live is een driedaags webshopevent waar je een live selectie webshops vindt van de website Flavourites.nl. Flavourites Live is de smaakvolle plek voor mooie spullen en fijne fashion, culinaire verrassingen en enthousiaste bezoekers.

Wanneer: vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 november

Open: elke dag van 10 tot 18 uur

Locatie: Kromhouthal in Amsterdam Noord (meer info)

Toegang: Bestel hier vooraf je toegangskaarten met korting

Het complete programma

Creatief concept en organisatie van het PapierAtelierMonique van der Vlist (HappyMakersBlog.com)| Met dank aan: Wowhow.nl, Petitelouise.nl, Kadodesign.nlPipoos.com en Ricebyrice.com | Monique Butter (tekstbureaumo.nl) 

flavourites-live-viii

Deel uw mening

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.