Matchmaker

voor opdrachtgevers en illustratoren

Ik doe niets liever dan illustratoren helpen aan werk en opdrachtgevers helpen aan de juiste illustratoren. Daarom heb ik deze Matchmaker in het leven geroepen. Ben jij op zoek naar een illustrator, maar weet je niet waar je moet beginnen, dan ben je hier aan het juiste adres.
Ik zorg voor een match made in heaven.

Illustrator: Sainte Maria

Wat ik doe

In opdracht selecteer ik de juiste illustratoren voor verschillende opdrachtgevers zoals:
+ tijdschriften
+ uitgevers
+ buro’s
+ bedrijven

Wat ik bied

Als art director heb ik een feilloos gevoel voor wat jouw merk nodig heeft. Bovendien heb ik een groot netwerk van talentvolle illustratoren en ontwerpers uit Nederland en België. Ik ken deze creatieven stuk voor stuk, ik ken hun stijl én hun manier van werken. De ideale combinatie dus. 

Nadat ik de wensen van jou, de opdrachtgever, in kaart heb kunnen brengen en dus weet wie jouw doelgroep is en wat je met de uiting wil bereiken, koppel ik je aan een illustrator die perfect aansluit op de opdracht. Dat scheelt jou veel zoekwerk en voorkomt dat je een mismatch hebt.

Ben jij op zoek naar een goede illustrator? Neem contact met me op, zodat we de opdracht kunnen doorspreken en ik een inschatting van het werk kan maken.

monique@happymakersblog.com
Monique van der Vlist
Art director voor Magazines
en coach van illustratoren