‘Haal meer werk uit je illustraties!’

Jouw persoonlijke training van 3 maanden met art director en coach Monique van der Vlist. Als jij stappen wilt maken, dan wil je deze training niet missen.

Voor alle illustratoren, papier-ontwerpers, handwriters en illustratief ontwerpers die hun werk op een professionele, creatieve manier onder de aandacht willen brengen.

Tussenkop

Het resultaat na deze training zal heel praktisch zijn: een constructief plan voor de toekomst. Om tot dat resultaat te komen gaan we eerst samen de ‘diepte’ in. Tijd voor reflectie. Helderheid krijgen over waar jij nu staat als illustrator. Is dit wat je wilt, of zijn er dingen die je graag anders ziet? Door met elkaar in ‘helikoptermodus’ te kijken en te vertrouwen op je intuïtie, krijg je een verrassend helder beeld.

Ontdek wie je echt bent als illustrator en hoe opdrachtgevers jou zien. Dat is niet makkelijk. Met deze training gaat je dát lukken.

Tussenkop

Tijdsduurxx:
De training start op xx januari tot en met xxx

Locatie

De groepsdagen en individuele gesprekken vinden plaats in Haarlem e.o..

Indeling per trainingstraject
• 2 trainingsdagen met je groep
• 1 afsluitende samenwerkdag
• 2 individuele coachingsgesprekken à 2 uur
• 3 groepscalls via zoom à 1,5 uur

Tussenkop

Deze training duurt 3 maanden en bestaat uit groepsdagen
en individuele coachsessies. De groepsdagen werken als een motortje: juist door met elkaar te sparren ontstaan de verrassendste ideeën. Ook de individuele sessies zijn waardevol. Dan kunnen we de diepte in en ons volledig focussen op jouw vragen.

In de training leer je hoe je jouw unieke personal branding neer kunt zetten.

Veel gestelde vragen

Schakel titel

Toggle content goes here, click edit button to change this text.