Must have! Atelier van Eva V.
hét DIY boek voor creatieve geesten met een hart voor handwerk

Eva Verbruggen staat al zolang als ik weet in de workshopagenda van HappyMakersBlog. Of ik een fan ben van haar werk? Reken maar! Daarom was ik maar wat blij toen ik hoorde dat ze een boek wilde maken. En nu is het er! In Atelier van Eva V. staan de allerleukste zelfmakers én volop foto’s van haar eigen huis. 160 pagina’s vol inspiratie dus.

Wie is deze creatieveling?

Eva Verbruggen is een bevlogen handwerkster met een eigen atelier in Antwerpen. Hier maakt ze de mooiste werken en geeft ze diverse workshops. Ze heeft een zwak voor oude ambachten én voor de natuur. Beide liefdes zie je terug in haar werk. Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op haar website. In de shop vind je de prachtigste wandkleden, fraai gevulde borduurringen en nog veel meer.

Aan de slag met Eva

Zoals ik al vertelde kun je in het atelier van Eva terecht voor de leukste workshops. Waar heb je zin in? Weven, borduren, punch needle… of maak je liever je eigen leren sandalen? Het kan allemaal. En omdat Eva’s atelier zich in Antwerpen bevindt en de meeste workshops ’s avonds plaatsvinden, heb je meteen een goede reden om er een hotelovernachting en een dagje stad aan vast te plakken.

 

De handwerkhemel in boekvorm

In Het atelier van Eva V. word je meegenomen op inspiratiereis door haar eigen kleurrijke huis en dat van een paar gelijkgestemde vrienden. Deze interieurs geven de aanleiding tot doe-het-zelfprojecten die ze graag met je deelt. Het boek staat vol met haak-, borduur-, punch needle- en weefprojecten en bijzondere verzamelingen. Met vele stap-voor-stap foto’s, dos and don’ts, leuke winkeladresjes en websites die het bekijken waard zijn.

Zo zie je alles
Wil je nog meer te weten komen over Eva?
Je vindt haar hier:

Hier shop je het boek

En? Heb ik je kunnen overtuigen? Als je net als ik blij wordt van Eva’s werk en dolgraag zelf aan de slag gaat, kun je het boek bestellen via Eva’s website en in de betere boekhandel. Het Atelier van Eva V. kost € 24,95. Maarrr….

Het boek winnen bij HappyMakersBlog

… winnen kan ook! Ik heb 2 boeken op mijn werkkamer liggen die liggen te wachten op twee van jullie. Ik geef het weg! Wil jij kans maken? Vul dan uiterlijk a.s. zaterdag 20 juli het formulier hieronder in. Ik informeer de winnaar rechtstreeks en deel de naam via instagram (stories). De actie is helaas verstreken. Het boek is ook verkrijgbaar via Eva’s website (klik!). 

 


Wil je een van deze 2 boeken winnen?
Stuur dan uiterlijk a.s. zaterdag 20 juli 2019 in

Inschrijfformulier is komen te vervallen

 

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Miekaatoenantwoord
17 juli 2019 om 21:01

Ooh, wat een super leuke give away ? ik ben ook een vaste volger van al Eva haar prachtig handwerk. & Zelf ben ik ook graag creatief en kleurrijk bezig dus zou me zeker kunnen laten inspireren door haar mooie boek! ☺️

moniqueantwoord
18 juli 2019 om 09:10
– Antwoord aan: Miekaatoen

Zeker kans wagen, ik zag je mail al binnen komen, leuk!

leenantwoord
18 juli 2019 om 08:38

Ik heb het boek sinds vorige week in mijn bezit. Superboek!
Veel succes voor de deelnemers!

moniqueantwoord
18 juli 2019 om 09:10
– Antwoord aan: leen

Helemaal mee eens, superboek. Veel plezier ermee. Groetjes, Monique

Jolienantwoord
18 juli 2019 om 18:57

Ik heb al enkele workshops bij haar gevolgd en ben mega fan!! Het boek ziet er in ieder geval ook al super uit ?

moniqueantwoord
18 juli 2019 om 21:39
– Antwoord aan: Jolien

Wat leuk te horen, Jolien

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.