Beeld B3 - HappyMakersBlog

I N   A P R I L    V E R S C H E E N   D I T   B L O G   A L S   G A S T B L O G   B I J   F L O W – M A G A Z I N E

Over bloggen, oftewel plaatjes kijken. Eerder schreef ik over mezelf en over mijn werk als artdirector. In de derde aflevering van dit gastblog wil ik meer vertellen over bloggen.  

ggx70012204q

Aan het bureau in het 101 woonbeurshuis

De afgelopen 4,5 jaar was ik, naast mijn werk als artdirector, de motor van het blog en diverse social media van 101Woonideeën. Al langer daarvoor blogte ik op mijn persoonlijke blogVlinspiratie.blogspot.com. Hier deelde ik vooral illustraties die ik zelf wil bewaren.

Beeld A3 - HappyMakersBlog

Overdosis offline bloggersplezier

Het bloggen voor 101 deed ik in mijn vrije tijd naast mijn dagelijkse werk als artdirector. Het was een heel bewuste keuze om dat te gaan doen. Ik ben erg blij dat ik die stap destijds heb genomen. Het heeft mij veel goeds gebracht waar ik, zeker nu, erg dankbaar voor ben.

Beeld B3 - HappyMakersBlog

Het blog van 101 en mijn eigen blog voor illustraties vormden de basis voor mijn nieuweHappymakersblog.com. Op deze website spelen creativiteit, illustraties en handgemaakte producten en ontwerpen de hoofdrol.

Beeld D3 - HappyMakersBlog

Wie zegt dat online onpersoonlijk is, heeft zwaar ongelijk!

Mijn absolute favoriet is een Etsy event in 2012, Hello Etsy met als thema ‘Small business in a big world’. Ik zal er niet te veel over uitweiden, maar het was een mooie dag met de indrukwekkende woorden van spreker Satish Kumar. Gun jezelf écht de tijd en luister hem terug via deze livestream.

Beeld C3 - HappyMakersBlog

Mijn allereerste blog postte ik in 2008. Juist het plezier en nieuwe contacten die ik de afgelopen blogjaren heb opgedaan, zijn de grootste redenen waarom ik mijzelf ‘een creatieve sabbatical’ cadeau heb gedaan. In 2015 focus ik mij op mijn nieuwe HappyMakersBlog en neem dit als uitgangspunt voor mijn creatieve ontdekkingstocht dit jaar. Volgende week neem ik jullie mee in mijn ontdekkingstour en vertel ik je graag meer over mijn werkdagen. Sabbatical klinkt misschien als een rustig jaar, maar dat is het allerminst…

Workshop Karen Weening Lenteslinger

 

Alvast een tipje van de sluier?
Op zondagmiddag 19 april vind je mij bij het Seinfestijn in Haarlem met een derde PapierAtelier. Je kunt er verschillende workshops volgen: Silhouetportret snijden door papercut specialist Geertje Aalders, lente-slingers maken met illustrator Karen Weening en een introductie handlettering van PoppyRed Ontwerpstudio.

Naast blogger ben ik deze maand ook gastpinner voor Flowmagazine. Daar pin ik deze maand over wat ik hier blog en andere HappyMakers.

 

 I N   A P R I L    V E R S C H E E N   D I T   B L O G   A L S   G A S T B L O G   B I J   F L O W – M A G A Z I N E

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Babette | StudioBabsieantwoord
8 augustus 2015 om 08:50

Mooie beelden en leuk om te lezen!!

moniqueantwoord
12 augustus 2015 om 22:22

Dank je wel Babette, ook leuk om te horen.

Reactie achterlaten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.